6610 8590

Vi træffes hele døgnet
- alle dage

OM OS

JOHN YDE

61 ÅR, BEDEMAND OG MEDEJER AF BULLERUP BEGRAVELSESFORRETNING.

Eksamineret bedemand i 2010 hos Danske Bedemænd. Ansat i politiet i 29 år, seneste 12 år som landbetjent i Munkebo. Siden 2011 bedemand på fuld tid.
Fritiden bruges på familien, at sejle, cykle og gå til gymnastik – korsang i Saltvandskoret og som frivillig i Natteravnene. Tidligere var jeg 8 år i Munkebo menighedsråd.

Livet er en gave. Det er svært at miste. Jeg håber, at jeg som bedemand kan være med til at gøre en forskel i en af livets svære situationer. Jeg lægger stor vægt på, at familien får den bisættelse/begravelse, som de ønsker,  med stor vægt på at imødekomme afdødes ønsker mest muligt.


LENE YDE

54 år, medejer af Bullerup Begravelsesforretning.

Eksamineret bedemand i 2016 hos Danske Bedemænd. Jeg er uddannet sygeplejerske, er ansat på deltid på Odense Universitetshospital gennem 28 år, hvor jeg har min erfaring fra intensivafdelingen, opvågningsafdelingen og mit nuværende arbejde på afdeling T´s operationsgang.

I min fritid ror jeg i sommerhalvåret kajak på Kertinge Nor i Munkebo. Sammen med John har jeg 3 store drenge; Simon, Kelvin og Jakob. Jeg er tidligere medlem af Munkebo menighedsråd og bruger nu min tid på Natteravnene i Munkebo.

Det betyder meget for mig, at afskeden med den man holder af, bliver på en værdig og meningsfuld måde.

Vi er altid klar til at hjælpe med alle opgaver i forbindelse med bisættelse og begravelse.