6610 8590

Vi træffes hele døgnet
- alle dage

OM OS

JOHN YDE

63 ÅR, BEDEMAND OG MEDEJER AF BULLERUP BEGRAVELSESFORRETNING.

Eksamineret bedemand i 2010 hos Danske Bedemænd. Ansat i politiet i 29 år, seneste 12 år som landbetjent i Munkebo. Siden 2011 bedemand på fuld tid.
Fritiden bruges på familien, at sejle, cykle og gå til gymnastik – korsang i Saltvandskoret og som frivillig i Natteravnene. Tidligere var jeg 8 år i Munkebo menighedsråd.

Livet er en gave. Det er svært at miste. Jeg håber, at jeg som bedemand kan være med til at gøre en forskel i en af livets svære situationer.


LENE YDE

56 år, BEDEMAND OG MEDEJER AF BULLERUP BEGRAVELSESFORRETNING

Eksamineret bedemand i 2016 hos Danske Bedemænd. Jeg er uddannet sygeplejerske fra Bornholms Hospital, har været ansat på Odense Universitetshospital gennem 29 år, hvor jeg har min erfaring fra Intensivafdelingen, Opvågningsafdelingen og på Hjerte-Lunge-Karkirurgisk operationsafdeling.

I min fritid ror jeg i sommerhalvåret kajak på Kertinge Nor i Munkebo. Sammen med John har jeg 3 store drenge; Simon, Kelvin og Jakob. Jeg er tidligere medlem af Munkebo Menighedsråd. Nu er jeg bestyrelsesmedlem i Hjemstavnsforeningen Bornholmer-klubben Fyn af 1982 og i Natteravnene i Munkebo.

Det betyder meget for mig, at afskeden med den man holder af, bliver på en værdig og meningsfuld måde. Jeg lægger stor vægt på, at familien får den bisættelse/begravelse, som de ønsker,  med stor vægt på at imødekomme afdødes ønsker mest muligt.

Vi er altid klar til at hjælpe med alle opgaver i forbindelse med bisættelse og begravelse.