Om os

Marcus Hjerrild

Marcus Hjerrild

37 ÅR, EKSAMINERET BEDEMAND OG MEDARBEJDER I BULLERUP BEGRAVELSESFORRETNING

Uddannet socialpædagog. Ansat 9 år i Odense Kommune og Region Syddanmark, på bosteder for mennesker med nedsat funktionsevne. Siden januar 2019 har jeg arbejdet som bedemand. Gift med Lisa og sammen har vi to drenge; Alfred og Viggo. Jeg bor i landlige omgivelser i Bellinge, og nyder naturen og vores høns og får. 

Det er vigtigt for mig at være nærværende og lyttende ved samtalen med de pårørende. Jeg ser det som min fornemmeste opgave at hjælpe til med, at afskeden bliver efter afdødes og de pårørendes ønsker. Til højtideligheden lægger jeg vægt på æstetik. Jeg går op i, at det sidste farvel opleves som en smuk afsked i smukke omgivelser, hvor der er styr på alle detaljer.

Lene Yde

Lene Yde

58 ÅR, EKSAMINERET BEDEMAND, EJER OG DRIVER BULLERUP BEGRAVELSESFORRETNING

Eksamineret bedemand i 2016 hos Danske Bedemænd. Uddannet sygeplejerske fra Bornholms Hospital, og har været ansat på Odense Universitetshospital gennem 29 år, hvor jeg har min erfaring fra Intensiv, Opvågnings og Operationsafdeling. Jeg har arbejdet som bedemand siden 2014 på deltid, og siden 2017 på fuldtid. Gift med John og sammen har vi 3 store drenge; Simon, Kelvin og Jakob. Jeg har tidligere været 4 år i Munkebo Menighedsråd. Fritiden bruges sammen med familie og venner, pasning af vores huse, Natteravnene i Munkebo, Hjemstavnsforeningen Bornholmerklubben-Fyn og at læse bøger, når tiden er til det. 

Det betyder meget for mig, at afskeden med den man holder af, bliver på en værdig og meningsfuld måde. Jeg lægger vægt på, at familien får den bisættelse/begravelse, som de ønsker, med stor vægt på at imødekomme afdødes ønsker mest muligt.

John Yde

John Yde

65 ÅR, EKSAMINERET BEDEMAND

Eksamineret bedemand i 2010 hos Danske Bedemænd. Ansat i politiet i 29 år, seneste 12 år som landbetjent i Munkebo. Siden 2011 bedemand på fuldtid. Fritiden bruges på familien, korsang i Saltvandskoret og som frivillig i Natteravnene. Tidligere var jeg 8 år i Munkebo Menighedsråd. Jeg blev i 2017 ramt af en blodprop i hjernen, og derfor er det fortrinsvis Lene og Marcus, I vil have kontakten med. 

Livet er en gave. Det er svært at miste. Jeg håber, at jeg i Bullerup Begravelsesforretning, kan være med til at gøre en forskel, i en af livets svære situationer.

66 10 85 90
Vi træffes hele døgnet
- alle dage

Henvend dig til Bullerup Begravelsesforretning for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe jer i sorgens stund.

Kontakt John & Lene Yde på tlf. 66 10 85 00 for en aftale. Du kan ringe alle dage i ugen, døgnet rundt.

Din lokale bedemand i:
Kan vi hjælpe dig?

Du er meget velkommen til at skrive en besked til os. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt
reCAPTCHA

Find os på facebook

 

Bullerup Begravelsesforretning
v/ Lene og John Yde

Fjordvej 83 • 5330 Munkebo
66 10 85 90yde@bedemandfyn.dk

Korsløkke - Munkebjerg Begravelse
v/ Lene og John Yde

Østerbæksvej 72, st. th. • 5230 Odense M.
66 10 85 00yde@bedemandfyn.dk

Kerteminde Begravelse
v/ Lene og John Yde

Mølleløkken 55 • 5300 Kerteminde
64 67 00 11yde@bedemandfyn.dk

Munkebo Begravelse
v/ Lene og John Yde

Fjordvej 83 • 5330 Munkebo
65 97 51 11yde@bedemandfyn.dk

Vi er medlem af Danske Bedemænd: En sammenslutning af bedemænd, der ser det som deres fornemste opgave at tilbyde en høj professionel standard.