6610 8590

Vi træffes hele døgnet
- alle dage

MIN SIDSTE VILJE

GIV “DIN SIDSTE VILJE” EN TANKE
– OG HJÆLP DIN FAMILIE

Som familie planlægger man begravelsen i kærlighed og respekt for den man har mistet. Derfor er din stillingtagen her i “Min Sidste Vilje” et godt holdepunkt for din familie, når de engang skal arrangere din begravelse. En begravelse har forskellig betydning, afhængig af hvem man er som menneske.

“Min Sidste Vilje” er et redskab, som kan rådgive dine pårørende, når dagen kommer, hvor de skal arrangere din begravelse. Erfaringer viser, at det giver familien en ro og tryghed, hvis de kender den afdødes ønsker, når begravelsen skal arrangeres.


HVAD ER “MIN SIDSTE VILJE”?

Det er et dokument der kommer omkring de vigtige ting, som dine nærmeste skal tage stilling til, den dag de skal arrangere din begravelse. “Min Sidste Vilje” giver mulighed for at udforme en skriftlig erklæring, som fortæller, hvad du ønsker i forbindelse med din begravelse.

FÅ “MIN SIDSTE VILJE”

Vi tilbyder en “forberedende samtale” – en gratis samtale, hvor vi sammen evt. med dine pårørende, udfylder “Min Sidste Vilje”. Du kan også få “Min Sidste Vilje” tilsendt og udfylde den selv.

Ring på tlf 6610 8590 eller skriv til os på vores e-mail yde@bedemandfyn.dk for at aftale møde eller for at få folderen tilsendt.

Du kan også downloade “Min Sidste Vilje” som pdf-dokument:

 

SPREDNING AF DIN ASKE OVER HAVET

Har du et ønske om at din aske efter kremeringen skal spredes over åbent hav, fjorden eller et tilsvarende sted er det vigtigt, at du udfylder blanketten Askespredning, som du kan finde på www.personregistrering.dk.

SE OGSÅ DANSKE BEDEMÆNDS VIDEO OM “MIN SIDSTE VILJE”

Se den her