6610 8590

Vi træffes hele døgnet
- alle dage

Kerteminde Begravelse

Kerteminde Begravelse er din lokale bedemand i Kerteminde og omegn. Vi varetager alle typer af opgaver, der findes i forbindelse med dødsfald og begravelser.

Som din lokale bedemand forestår vi også bisættelser og begravelser i Kerteminde kirke
Kerteminde kirke

Hos Kerteminde Begravelse er vi medlem af Danske Bedemænd, hvilket betyder, at vi er underlagt foreningens etiske og faglige regler – herunder adgang til klageudvalget og garantifonden.

Som din lokale bedemand er vi selvsagt klar over, hvor svær en situation man kan stå i som pårørende til en afdød. Af netop denne grund bestræber vi os på at gøre denne proces mest mulig enkel og overskuelig for dig, således du kan få en god afsked med den, du har kær.

Vi skal som bedemand bruge afdødes personnummer, sygesikringskort eller andet ID samt ægtefælle/partners personnummer (ID). Hvis anmelder er en anden end ægtefælle/partner, anvendes dennes personnummer (ID) også.

 

En bedemand, der tager sig af de praktiske opgaver

Som din lokale bedemand håndterer Kerteminde Begravelse de praktiske gøremål og opgaver for dig og din familie. Alle opgaver bliver varetaget omhyggeligt og med respekt for jeres svære situation.

Uanset om det er rollen som bedemand, selve bisættelsen eller begravelsen, som vi beskæftiger os med, hjælper vi jer præcis, som I har brug for. Vi starter med en indledende samtale, hvor vi får sat os helhjertet ind i jeres situation og behov, og hvorfra vi koordinerer hele forløbet. Blandt de mange opgaver, vi varetager, er følgende:

  • Aftale med præst, kapel, sygehus og/eller plejehjem
  • Lægge afdøde i tøj og i kiste
  • Sende dødsanmeldelse til kirkeministeriet
  • Lave dødsannonce
  • Bestille kiste/urne, dekorationer, pynt osv.
  • Transport med rustvogn
  • Sange og mindehøjtidelighed

Kerteminde Begravelse er en del af Bullerup Begravelsesforretning. Efter mange år i branchen har vi udviklet os som bedemænd med stor erfaring og et godt overblik.

Vi kommer gerne til dig

Som begravelsesforretning og som din lokale bedemand sætter vi en ære i at kunne være der for dig 24 timer i døgnet syv dage i ugen. Kontakt os – John & Lene Yde – på tlf. 64 67 00 11. Du kan ringe døgnet rundt alle ugens syv dage.

Vores postadresse er:

Kerteminde Begravelse

Mølleløkken 55

5300 Kerteminde