6610 8590

Vi træffes hele døgnet
- alle dage

DEN PERSONLIGE BEGRAVELSE

At tage afsked med en af dine kære er aldrig nemt, men med en personlig højtidelighed kan man skabe et smukt minde at huske tilbage på. Bullerup Begravelsesforretning tilbyder begravelseshjælp med mange muligheder for at gøre det sidste farvel personligt.

Musik
Mange mennesker har en yndlingssang, og de fleste præster tillader, at de pårørende spiller den under ceremonien. Det kan være på en medbragt cd eller enhed, som Bullerup Begravelsesforretning tilbyder at sørge for. Det kan også være, at du selv har et ønske om at spille på guitar eller lignende til ære for den afdøde, og det kan oftest også arrangeres.

Dekoration
Hvis din kære havde en forkærlighed for nogle specielle blomster eller måske en frugt, er det oplagt at bruge dem i kistepynten. Man kan også pynte med for eksempel afdødes hat, tegninger fra børnebørnene eller sågar få printet eller malet særlige motiver på kisten i stedet for at bruge blomster.

Digte, dødsannoncer og den sidste køretur
Derudover er der mange andre måder at gøre det sidste farvel specielt, så det passer til netop din kære: Man kan sætte et særligt billede som baggrund på dødsannoncen eller på salmearkene. Man kan vælge kiste og træsort efter, hvad afdøde holdt særligt af, eller man kan læse et digt eller et brev op under ceremonien. Hvis der er et særligt sted, som du vil vise din kære på den sidste køretur, tilbyder Bullerup Begravelsesforretning også at køre en omvej.

Vi hjælper med det hele
Uanset hvilke ønsker du, din familie eller afdøde har, yder Bullerup Begravelsesforretning hjælp og rådgivning til at sammensætte den personlige begravelse eller bisættelse, som du ønsker for din kære.