COVID-19

Information vedr. Coronavirus

Hverdagen for bedemanden er i den grad blevet vendt om, efter at det meste af Danmark er lukket ned på grund af risikoen for Corona/Covid-19 smitte. Hvor bedemanden er den støttende og nærværende person ved et dødsfald, er det nu blevet til hjælp – på afstand. Det er trist – men nødvendigt.

Vi tager, så vidt det er muligt, samtaler med jer pr. telefon, messengervideo eller FaceTime. Der er også mulighed for Skype møde.

Drejer det sig om et hjemmedødsfald vil vi kunne have en kort samtale, samtidig med at vi lægger din kære i kisten, såfremt der er lokalitet til at mødes omkring et bord og med begrænset antal i rummet, så der kan holdes afstand.

Vi vil bede jer om evt. at kigge på vores kister, urner og blomster øverst på vores hjemmeside, når vi taler sammen første gang, så I bedre kan forberede jer, inden vi senere tager telefonmødet.


Ifølge de seneste retningslinjer fra Folkekirken, gælder bestemmelsen om maksimalt 10 personer i en forsamling ikke ved begravelser/bisættelser. Her tillades der 1 person pr. 4 kvm gulvareal i kirkens skib. Det giver adgang til 50 personer, hvis kirkens skib har et areal på 200 kvm.

Der skal i øvrigt tages højde for kirkens indretning således at, der kan holdes afstand, ligesom krav og anbefalinger fra sundhedsmyndighederne overholdes. Der bruges printede salmeark i stedet for salmebøger.

Kirketjener/graver og præst skal begge stå ved døren og sikre, at kun det fastlagte antal deltagere får adgang til kirken, og vi anbefaler derfor, at pårørende tydeligt skriver i dødsannoncer, at kun inviterede deltagere kan være sikre på at få adgang til kirkerummet, i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.

Det er også en mulighed at få kisten kremeret og, når restriktionerne er ophævet, afholde en mindehøjtidelighed over urnen, så alle på den måde har mulighed for at deltage i en sidste afsked.

En anderledes afsked end vi er vant til – men en mulighed under disse omstændigheder.

​Se i øvrigt Folkekirkens Coronatiltag HER

66 10 85 90
Vi træffes hele døgnet
- alle dage

Henvend dig til Bullerup Begravelsesforretning for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe jer i sorgens stund.

Kontakt John & Lene Yde på tlf. 66 10 85 00 for en aftale. Du kan ringe alle dage i ugen, døgnet rundt.

Din lokale bedemand i:

Kan vi hjælpe dig?

Du er meget velkommen til at skrive en besked til os. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt
reCAPTCHA

Find os på facebook

 

Bullerup Begravelsesforretning
v/ Lene og John Yde

Fjordvej 83 • 5330 Munkebo
66 10 85 90yde@bedemandfyn.dk

Korsløkke - Munkebjerg Begravelse
v/ Lene og John Yde

Østerbæksvej 72, st. th. • 5230 Odense M.
66 10 85 00yde@bedemandfyn.dk

Kerteminde Begravelse
v/ Lene og John Yde

Mølleløkken 55 • 5300 Kerteminde
64 67 00 11yde@bedemandfyn.dk

Munkebo Begravelse
v/ Lene og John Yde

Fjordvej 83 • 5330 Munkebo
65 97 51 11yde@bedemandfyn.dk

Vi er medlem af Danske Bedemænd: En sammenslutning af bedemænd, der ser det som deres fornemste opgave at tilbyde en høj professionel standard.