COVID-19

Information vedr. Coronavirus

Hverdagen for bedemanden er også ændret, efter at det meste af Danmark lukkede ned på grund af risikoen for Corona/Covid-19 smitte. Bedemanden er den støttende og nærværende person ved et dødsfald; det er vi stadig, men med visse forholdsregler.

Vi gør som mange andre i samfundet – vi holder afstand, vi hoster og nyser i ærmet, spritter hænder og vi giver ikke hånd. Det sidste er nok det der berører os mest. Vi viser stadig respekt, nærvær, omsorg og støtte, men ved at hilse på afstand og ikke give hånd.

Hvis I ønsker det, tager vi samtaler pr telefon, Facetime eller Skype, men vi mødes også fysiske – enten ved jer eller på et af vores kontorer. 

Drejer det sig om et hjemmedødsfald har vi gerne en samtale med jer, samtidig med at vi lægger din/jeres kære i kisten. Vi benytter værnemidler, når vi lægger afdøde i kisten. 

Vi vil bede jer om evt. at kigge på vores kister, urner og blomster øverst på vores hjemmeside, når vi taler sammen første gang, så I bedre kan forberede jer, inden vi senere mødes.


Ifølge de seneste retningslinjer fra Folkekirken, skal der være 2 m mellem folks ansigt, når der synges. Der skal i øvrigt tages højde for kirken/kapellets indretning således, at der kan holdes afstand, ligesom krav og anbefalinger fra sundhedsmyndighederne overholdes. Der bruges stadig printede salmeark i stedet for salmebøger de fleste steder. ​
Kirketjener/graver står ved døren og sikre, at kun det fastlagte antal deltagere får adgang til kirken, og vi anbefaler derfor, at pårørende tydeligt skriver i dødsannoncer, at kun inviterede deltagere kan være SIKRE på at få adgang til kirkerummet, i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen. Udenfor kirken/kapel er der ingen begrænsninger, så her kan man deltage ved den sidste del af ceremonien.
En anderledes afsked end vi er vant til – men en mulighed under disse omstændigheder. ​
 

Se desuden HER

66 10 85 90
Vi træffes hele døgnet
- alle dage

Henvend dig til Bullerup Begravelsesforretning for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe jer i sorgens stund.

Kontakt John & Lene Yde på tlf. 66 10 85 00 for en aftale. Du kan ringe alle dage i ugen, døgnet rundt.

Din lokale bedemand i:
Kan vi hjælpe dig?

Du er meget velkommen til at skrive en besked til os. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt
reCAPTCHA

Find os på facebook

 

Bullerup Begravelsesforretning
v/ Lene og John Yde

Fjordvej 83 • 5330 Munkebo
66 10 85 90yde@bedemandfyn.dk

Korsløkke - Munkebjerg Begravelse
v/ Lene og John Yde

Østerbæksvej 72, st. th. • 5230 Odense M.
66 10 85 00yde@bedemandfyn.dk

Kerteminde Begravelse
v/ Lene og John Yde

Mølleløkken 55 • 5300 Kerteminde
64 67 00 11yde@bedemandfyn.dk

Munkebo Begravelse
v/ Lene og John Yde

Fjordvej 83 • 5330 Munkebo
65 97 51 11yde@bedemandfyn.dk

Vi er medlem af Danske Bedemænd: En sammenslutning af bedemænd, der ser det som deres fornemste opgave at tilbyde en høj professionel standard.