6610 8590

Vi træffes hele døgnet
- alle dage

Bisættelse i Odense

Bullerup Begravelsesforretning bistår pårørende ved bisættelser i Odense. Efter mange år i branchen er vi garanter for overblik og grundighed, når dødsfaldet indtræffer og skal håndteres. Vi overskueliggør de mange praktiske gøremål i den svære tid, hvor du helst bare vil være med familien.

Bullerup Begravelsesforretning er medlem af Danske Bedemænd og derfor underlagt foreningens etiske og faglige regler. Det giver blandt andet adgang til garantifond og klageudvalg.

 

Kontakt vores bedemand i Odense, når en af dine nærmeste er afgået ved døden. Ved den første kontakt med Bullerup Begravelsesforretning aftales som regel et personligt møde.

Mødet med bedemanden kan foregå enten hos os eller hos jer, helt som I ønsker det. Under mødet aftaler bedemanden det videre forløb med jer og gennemgår al praktikken forud for bisættelsen.

 

Bedemanden skal bruge afdødes personnummer, sygesikringskort eller andet ID samt ægtefælle/partners personnummer (ID). Hvis anmelder er en anden end ægtefælle/partner, anvendes dennes personnummer (ID) også.

 

Bisættelse i Odense – vi tager os af de praktiske opgaver

Hjerte barebuket med rode roser til bl.a. bisættelse i Odense

Vores bedemand hjælper jer med de mange praktiske opgaver i forbindelse med bisættelsen og begravelsen og bidrager med gode råd og vejledning i den svære situation, et dødsfald er.

Han sørger for at anmelde dødsfaldet til begravelsesmyndigheden. Hvis der mangler personlige papirer eller attester, kan bedemanden være behjælpelig med at fremskaffe disse.

 

Bedemanden sørger normalt for at koordinere alle aftaler mellem de involverede i bisættelsen, for eksempel kapel, kirkegård, krematorium, transport af afdøde, mindehøjtidelighed m.m.

Bedemanden er om ønskeligt også behjælpelig med at udforme dødsannonce og indrykke den i aviser eller andre medier.

 

Kontakt John & Lene Yde ved Bullerup Begravelsesforretning på tlf. 66 10 85 90 og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med bisættelsen i Odense.

Du kan ringe til os alle dage i ugen, døgnet rundt.