6610 8590

Vi træffes hele døgnet
- alle dage

Begravelsesforretning – Odense

Vi er en professionel begravelsesforretning i Odense.

Vi er en begravelsesforretning i Odense, som varetager opgaver af enhver slags i forbindelse med dødsfald, bisættelser og begravelser.

Som medlem af Danske Bedemænd lever vi naturligvis op til foreningens etiske og faglige regler. Du er således garanteret en professionel behandling.

Kontakt vores bedemand i Odense, når dødsfaldet indtræffer i din familie. I forbindelse med den første kontakt aftaler vi det videre forløb, herunder et personligt møde som kan foregå enten hos jer eller os.

Bedemanden skal bruge afdødes personnummer, sygesikringskort eller andet ID samt ægtefælle/partners personnummer (ID). Hvis anmelder er en anden end ægtefælle/partner, anvendes dennes personnummer (ID) også.

Begravelsesforretningen i Odense varetager alle de praktiske opgaver

Vi varetager først og fremmest de praktiske opgaver i forbindelse med dødsfaldet. Vores bedemand sørger desuden for, at bisættelsen eller begravelsen foregår så respektfuldt som overhovedet muligt, og at ingen opgaver bliver glemt.

Der er mange gøremål efter et dødsfald. Det kan derfor vise sig rigtig fornuftigt at støtte sig til en begravelsesforretning. Vi har det fulde overblik og forstår samtidig at tage hensyn til jeres ønsker, og dermed hvilke opgaver I selv foretrækker at tage jer af eller hjælpe til med. Vores begravelsesforretning har mange års erfaring med bisættelser og begravelser i Odense og omegn, så du er i trygge hænder.

Vi sørger også for at koordinere aftaler mellem de involverede parter forud for bisættelsen eller begravelsen. Det kan for eksempel være i forhold til kapel, kirke, præst, krematorium, transport af afdøde, mindehøjtidelighed eller lignende.

 

Vores bedemand kan også hjælpe dig med at udforme dødsannoncen over afdøde og indrykke den i aviser eller andre medier.

Lad Korsløkke Begravelsesforretning hjælpe dig. Kontakt John & Lene Yde på tlf. 66 10 85 00 og hør nærmere om, hvilke opgaver vi kan varetage for jer efter dødsfaldet.

Du kan ringe til os alle ugens dage, døgnet rundt.