6610 8590

Vi træffes hele døgnet
- alle dage

Begravelse – Odense

vi tager hånd om alle detaljer i forbindelse med begravelse i Odense

Lad Bullerup Begravelsesforretning bistå jer ved begravelser og bisættelser i Odense og omegn. Qua mange år i branchen har vi overblik over de mange praktiske opgaver, en begravelse kan være forbundet med. Vores hensigt er at gøre afskeden med din nærmeste bekymringsfri og minderig på én og samme tid.

Kontakt os, når dødsfaldet indtræffer i din familie. Vi kan hjælpe jer med alle detaljerne omkring den afdøde. Vi gør altid vores ypperste for at løse de praktiske opgaver bedst muligt i forbindelse med begravelse og bisættelse. Vi står også klar med kyndig vejledning og gode råd til jer i den svære tid.

 

Efter dødsfaldet sætter vi et indledende møde op. Samtalen med bedemanden om det videre forløb og hvordan begravelsen og bisættelsen skal håndteres, kan foregå enten hos os eller hos jer, helt som I ønsker det.

Bedemanden skal bruge afdødes personnummer, sygesikringskort eller andet ID samt ægtefælle/partners personnummer (ID). Hvis anmelder er en anden end ægtefælle/partner, anvendes dennes personnummer (ID) også.

 

Vi er medlem af Danske Bedemænd og som sådan underlagt foreningens etiske og faglige regler, herunder adgang til klageudvalg og garantifond.

Begravelse i Odense – vi tager hånd om det praktiske

Bullerup Begravelsesforretning varetager de praktiske opgaver i forbindelse med både begravelser og bisættelser i hele Odense og koordinerer således også de forskellige arbejdsopgaver, der måtte være, mellem de involverede parter.

Bullerup Begravelsesforretning har mange års erfaring i Odense og omegn. Vi garanterer jer, at forløbet bliver så glat og smertefrit som overhovedet muligt, og at ingen opgaver bliver glemt i processen.

 

Henvend dig til Bullerup Begravelsesforretning for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe jer i sorgens stund.

Kontakt John & Lene Yde på tlf. 66 10 85 00 for en aftale. Du kan ringe alle dage i ugen, døgnet rundt.