6610 8590

Vi træffes hele døgnet
- alle dage

Bedemand – Odense

Korsløkke-Munkebjerg Begravelsesforretning er din bedemand i Odense og omegn – vi bistår dig og dine nærmeste ved dødsfald, bisættelser og begravelser. Som bedemand kender vi til uoverskueligheden, der kan omgive et dødsfald, samt planlægningen af efterfølgende bisættelse eller begravelse. Af netop denne grund bestræber vi os på at gøre processen overskuelig for dig. Når du benytter dig af os, benytter du dig af en bedemand, der giver dig plads til lige præcis det, du har brug for. Vi sætter os hundrede procent ind i netop din situation, og herudfra rådgiver vi dig om de muligheder, du har med os bedemand og i forhold til at få den bedste afsked med din kære.

En bedemand, der tager hånd om det hele – læs om alle de opgaver, vi varetager.

Korsløkke-Munkebjerg begravelsesforretning

Billede af kiste med dekoration - i OdenseSom begravelsesforretning og som din bedemand, i Odense, sætter vi en ære i at kunne være der for dig 24 timer i døgnet syv dage i ugen. Uanset hvornår du henvender dig, står vi altid klar til at rådgive dig. Vi beskæftiger os med alle dele af processen, hvad end det gælder en bisættelse eller en begravelse. Vores bedemand er altså i stand til også at udfylde og indsende dødsanmeldelsen for den afdøde, såfremt du ønsker hjælp til dette. Alt, vi skal bruge i denne sammenhæng, er afdødes personnummer, sygesikringskort eller andet ID samt ægtefælle/partners personnummer (ID). Hvis anmelder er en anden end ægtefælle/partneren, anvendes dennes personnummer også.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at anvende os som din bedemand?

I vores bestræbelser på at tilbyde os som en fleksibel bedemand, lader vi det ved møder være op til jer, om I vil mødes på egen hjemmeadresse eller i vores begravelsesforretning. På møderne aftales, hvad vi, som din bedemand, skal tage os af, og hvilke dele af processen I selv ønsker at varetage.

Begravelse

Som professionel begravelsesforretning og bedemand er vi hos Korsløkke-Munkebjerg Begravelsesforretning naturligvis klar over, hvor svært det er at tage afsked med én, man har haft kær. Selvom en begravelse eller en bisættelse er noget af det følelsesmæssigt hårdeste, skal man huske på, at det med den personlige og velafholdte begravelse er muligt at skabe et smukt minde, som man kan huske tilbage på i mange år efter. I vores bestræbelser på at give dig lige præcis den højtidelighed, du ønsker, for den du har haft kær, tilbyder vi os som en bedemand, i Odense, med talrige af muligheder. I samarbejde med dig skaber vi din kæres begravelse præcis, som du ønsker den. Elementerne, du kan vælge at tilføre den begravelse, du arrangerer for din kære, omfatter sådan noget som dekorationer, musik, digte og omveje på køreturen. Læs mere om dette nedenfor.

Dekorationer til begravelsen

Billede af kistedekoration bestående af røde roser og marguritter som vi tilbyder som bedemand i OdenseDekorationer er centrale, når det kommer til afviklingen af en begravelse. Hvis afdøde måske havde en bestemt yndlingsblomst, og pårørende kender til dette, er disse oplagt pynt på kisten. Dekorationer findes naturligvis i mange former og på flere måder.

Musik til begravelsen

Et element som musik er noget, der bliver brugt til flere begravelser. Har afdøde eksempelvis haft et yndlingsnummer, som de pårørende kender til, vælger man nogle gange at spille en given yndlingssang til begravelsen. De fleste præster i dag tillader nemlig, at pårørende spiller et stykke musik under ceremonien. Uanset hvordan du ønsker musikken leveret – om det er en fra en CD, musikken skal afspilles, eller om du måske selv ønsker at spille et nummer – hjælper vi dig gerne med at arrangere dette.

Skab den bedste personlige begravelse – læs mere de mange andre elementer, med hvilke du kan skabe den bedste begravelse.

Bisættelse

Hos Korsløkke-Munkebjerg Begravelsesforretning, er vi som professionel bedemand, i Odense, klar over, hvor svær en situation man kan stå i som pårørende til en afdød, man har haft kær. Af netop denne grund bestræber vi os på at gøre denne proces mest mulig enkel og overskuelig for dig. Ligesom det gør sig gældende i forhold til afviklingen af begravelser, varetager vi alle de dele af en bisættelse, som du ønsker vores hjælp til.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at anvende os som bedemand?

Grunden til at mange mennesker vælger bisættelsen, når de skal sige farvel til en afdød, er muligheden for at sprede eller begrave asken. Som bedemand har vi stor erfaring, og med denne erfaring formår vi at levere en yderst professionel service i forbindelse med en bisættelse.

Begravelsesforretningen

Uanset hvad vi beskæftiger os med – om det er rollen som bedemand eller afviklingen af en begravelse eller en bisættelse, i Odense, – hjælper vi dig præcis, som du har brug for, at vi hjælper dig. Herudover bestræber vi os på at være en begravelsesforretning, der tilbyder det udvalg af kister, urner, blomster og dekorationer, som du har brug for i forhold til at kunne vælge noget, der passer perfekt til den begravelse eller bisættelse, du ønsker at afholde.

Kister

Billede af kistedekoration bestående af hvide roser og liljerNår det kommer til kister, er mulighederne mange hos Korsløkke-Munkebjerg Begravelsesforretning. Vi ligger både inde med de traditionelle hvide kister og de farvede.

Se vores udvalg af kister.

Urner

Urner findes i utal af forskellige farver, forskellige materialer og i det hele taget udseender. Nedenfor kan du klikke dig ind til det udvalg af urner, vi har liggende. Skulle du være interesseret i andre urner end dem på nedenstående link, skal du blot henvende dig til os.

Se vores udvalg af urner.

Blomster og dekorationer

Smukke og passende blomster liggende på en kiste til en begravelse eller en bisættelse betyder rigtig meget for mange pårørende. Selvom en flot bårebuket ikke er noget, alle bruger, er det for mange en naturlig del af en begravelse eller bisættelse. Hos Korsløkke-Munkebjerg Begravelsesforretning forhandler vi med flere udvalgte blomsterbindere – herigennem kan vi arrangere udvalget af blomster til den begravelse og bisættelse, du skal være med til afvikle.

En begravelsesforretning med det hele – se vores udvalg af blomster og dekorationer.

Kontakt John & Lene Yde ved Korsløkke-Munkebjerg Begravelsesforretning på tlf. 66 10 85 00 og hør nærmere om, hvilke opgaver vores bedemand kan hjælpe jer med i forbindelse med bisættelse og begravelse i Odense.

Du kan ringe alle dage i ugen, døgnet rundet.