6610 8590

Vi træffes hele døgnet
- alle dage

Bedemand i Langeskov

Som bedemand i Langeskov tilbyder vi også kistedekorationer

Vi er din lokale bedemand i Langeskov og omegn. Vi kan hjælpe med de udfordringer der er i forbindelse med begravelsen af din nærmeste. Der er rigtig mange ting, du skal have på plads i løbet af meget kort tid, hvor du samtidig er under et følelsesmæssigt stort pres. Her kan vi som bedemand i Langeskov og omegn hjælpe dig.

Vi er lokalkendte i sognet, hvilket gør os i stand til at hjælpe dig med begravelsen og al logistik omkring den bedst muligt. Du har samtidig en ekspert ved hånden, som er vant til at varetage de praktiske opgaver.

Den lokale bedemand giver dig overblik over, hvilke arbejdsopgaver vi som bedemænd kan hjælpe dig med, og hvilke du helst selv vil stå for. Vi danner rammen om et stærkt samarbejde og en god kommunikation mellem alle de involverede i begravelsen.

Bedemanden i Langeskov overskueliggør begravelsen

I sorgens stund kan det være svært nok at træffe beslutninger om selv de mindste ting. Du sparer dig selv for en masse arbejde, hvis du lader os om at varetage de praktiske opgaver i forbindelse med begravelsen. På den måde er bekymringerne færre, og du kan komme hurtigere i gang med de mest forestående gøremål.

Når det handler om planlægningen, gør du dig selv en stor tjeneste ved at få det hele ordnet inden for de første par dage efter dødsfaldet, så du kan være sammen med familien i den svære tid. Den lokale bedemand i Langeskov formår at holde styr på hele begravelsen og arrangere begravelsen, så nemt som muligt for dig.

 

Vi kommer gerne til dig

Henvend dig til Bullerup Begravelsesforretning, hvis du har behov for en bedemand i Langeskov, Birkende, Marslev og omegn,                        og hør nærmere om mulighederne hos os.

Kontakt John & Lene Yde på tlf. 65 97 51 11. Du kan ringe alle dage i ugen, døgnet rundt.