6610 8590

Vi træffes hele døgnet
- alle dage

Bedemand på Fyn

Vi er din bedemand på Fyn. Lad os klare det praktiske så I kan værne om hinanden efter at have mistet en kær

Som bedemand på Fyn varetager Bullerup Begravelsesforretning opgaver i forbindelse med dødsfald, bisættelser og begravelser på hele Fyn.

Kontakt bedemanden hos Bullerup Begravelsesforretning, når dødsfaldet indtræffer. I forbindelse med den første kontakt aftaler vi det videre forløb, hvilket som regel inkluderer et personligt møde, som kan foregå enten hos jer eller os.

Vi skal bruge afdødes personnummer, sygesikringskort eller andet ID samt ægtefælle/partners personnummer (ID). Hvis anmelder er en anden end ægtefælle/partner, anvendes dennes personnummer (ID) også.

Som medlem af Danske Bedemænd lever Bullerup Begravelsesforretning fuldt ud op til foreningens etiske og faglige regler. I har således garanti for en professionel behandling.

 

Vi tager os af alt det praktiske

Bullerup Begravelsesforretning varetager først og fremmest de praktiske opgaver i forbindelse med dødsfaldet. Bedemanden sørger for, at begravelsen eller bisættelsen foregår på den mest respektfulde måde, og at ingen opgaver bliver glemt.

Der er mange opgaver at tage sig af efter et dødsfald, så det giver god mening at støtte sig til sin bedemand. Vi har det forkromede overblik og forstår samtidig at tage hensyn til dine ønsker, og dermed også hvilke opgaver I selv ønsker at tage jer af eller hjælpe til med. Bullerup Begravelsesforretning har mange års erfaring i faget og står klar til at hjælpe på bedste vis.

Bedemanden sørger normalt også for at koordinere alle aftaler omkring bisættelsen eller begravelsen med de involverede. Det kan være i forhold til for eksempel kapel, præst, kirke, organist, krematorium, transport af afdøde, mindehøjtidelighed m.m.

Bedemanden hjælper ligeledes til med at udforme en dødsannonce og indrykke den i aviser eller andre steder om ønskeligt.

 

Lad Bullerup Begravelsesforretning hjælpe dig ved dødsfald. Kontakt John & Lene Yde på tlf. 66 10 85 90 eller mail yde@bedemandfyn.dk og hør nærmere om, hvilke muligheder vi giver dig i forbindelse med dødsfaldet.